Referenties

V:

Beste collega contractanten,

Graag vraag ik even je aandacht voor deze mail. Ik wil namelijk de tijd nemen om wat te zeggen over deze beheersmaatschappij. Ze hielpen me alle problemen op te lossen die ik met mijn contract in Tsjechië had (en dat waren er veel).

Ik hoef natuurlijk niet meer te vermelden dat ze vriendelijk en beleefd zijn. Ze zijn bovendien erg professioneel en gaven me nooit een “NEE” als antwoord. Het was telkens een kwestie van tijd voor een oplossing op het probleem werd gevonden. Daarbij maakte het niet uit of het om een probleem met ons visum ging (je weet waarschijnlijk hoe moeilijk het voor ons is om binnen de EU een oplossing te vinden). Of om belastingsvragen, overschrijvingen, tracking, terugbetalingen of lokale accommodatie. Ik wil ook nog Ian bedanken voor zijn hulp. Dat hij onze taal spreekt, maakte alles een stuk eenvoudiger.

Kortom, dit bedrijf kan ik 100% aanbevelen. Als je ergens een contract vindt, kijk dan zeker of AFSS je in dat land kan bijstaan.

Dank je voor het lezen van deze mail.

M:

Heel erg bedankt voor jullie hulp de afgelopen twee jaar. Ik ben erg tevreden over de service en zal jullie zeker aan anderen aanbevelen. Ik hoop dat we in de toekomst vaker kunnen samenwerken. Een fijn weekend gewenst.

M:

Ik werk nu een jaar en zeven maanden met uw bedrijf en ik ben tevreden over de service met constante e-mailnotificaties van transacties en met het online trackingsysteem. Alle transacties van facturatie tot overschrijvingen worden succesvol afgehandeld.

Ik kan wel zeggen dat uw bedrijf een “betrouwbare beheersmaatschappij” is.

JM:

Mijn klant gaf me een uitdaging en bood me aan om deel uit te maken van hun team. Ik heb dit aanbod geaccepteerd. Daarom zal ik mijn contract niet vernieuwen.

U en uw medewerkers hebben me altijd op een zeer professionele manier ondersteund. En dat is het geheim van het succes van uw bedrijf, zoals blijkt in de groei van de afgelopen jaren en het groeiend aantal contractanten in nieuwe gebieden zoals Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Dit toont aan hoe u en K zijn: veerkrachtig en volhoudend. Het is u gelukt om deze wereldwijde crisis te doorstaan en uw bedrijf naar duurzame ontwikkeling te leiden. Gefeliciteerd!

Het was een waar genoegen u en K hier in Lissabon persoonlijk te ontmoeten.

JH:

Toen ik op basis van een contract begon te werken, vond ik de obstakels duur en overweldigend. Een bedrijf opzetten, het betalen en inperken van mijn belastingverplichtingen, een erg dure beroepsaansprakelijkheids- en werkgeversaansprakelijkheidsverzekering afsluiten en betalen. Het kostte meer energie dan het werk zelf. Jullie namen de druk weg, organiseerden mijn facturatie, en hielpen me, binnen de regels van de wet, geld te besparen op mijn belastingen. Van mij krijgen ze vijf sterren voor gebruikersgemak en commercieel nut.

Ik ben dankbaar voor jullie hulp de afgelopen zes maanden en zal jullie diensten aanbevelen aan wie me om advies vraagt. Hoogstwaarschijnlijk maak ik in de toekomst opnieuw gebruik van jullie diensten.