Wie zijn wij?

Over ons

The Payroll Advisor is een nieuwe speler op de Nederlandse payrollmarkt met een focus op het leveren van uitmuntende kwaliteit en geweldige service. Wij streven ultieme klanttevredenheid na, daarom bestaat ons team uit hoog gekwalificeerde experts die passie voor hun vak hebben en samenwerken om de gemoedrust van onze cliënt te verzekeren.

We hebben niet alleen een geweldig team samengesteld dat elk moment voor u klaar staat, maar we hebben ook een krachtig netwerk gecreëerd zodat u verzekerd bent van het beste en meest relevante advies.

Om een actueel belasting- en HR-advies aan onze cliënten te kunnen bieden werken wij samen met DRV Accountants en Adviseurs. DRV Accountants en Adviseurs is een van de grootste Nederlandse bedrijven op dit gebied en lid van Moore Stephens International.

We werken ook samen met Prezenter Europe, een firma die gespecialiseerd is in Nederlandse immigratiewetten. Hun team van immigratiespecialisten geeft altijd het meest relevante advies, zodat werkgevers ervan verzekerd zijn dat alles overeenstemt met de wet. Hiermee verminderen de risico’s voor zowel werknemer als cliënt.

Ook bieden wij verzekeringsadvies via ons partnerschap met Insucon B.V., een bevoegd verzekeringsadviseur. Voor bankieren werken we samen met een van de grootste en betrouwbaarste banken in Nederland, de ING Bank N.V.

Referenties Contact opnemen